“74 Persoons Groepsaccommodatie | Vind de Perfecte Locatie”

17 mei 2022

De ideale groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie is gelegen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Verblijf

Onze accommodatie biedt veel mogelijkheden voor een verblijf met een grote groep. We bieden verschillende verblijfsmogelijkheden, van kampeerplekken tot luxe appartementen. Daarnaast hebben we ook een camping waar je met je groep kan verblijven.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende boten, waar je met je groep een leuk dagje op het water mee kan maken.

Zeillessen

Voor wie nog niet zo ervaren is met het zeilen, bieden we ook zeillessen aan. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je op een veilige en leerzame manier kennis maakt met het zeilen.

Catering

Voor de verzorging van de catering voor je groep kun je ook bij ons terecht. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jullie groep.

Als je op zoek bent naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland, neem dan een kijkje bij Zeilschool Pean. Onze accommodatie biedt veel mogelijkheden voor een verblijf met een grote groep, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Waar is de groepsaccommodatie geschikt voor 74 personen?

De groepsaccommodatie is geschikt voor 74 personen en is gelegen in een prachtige omgeving met veel natuur.

2. Wat zijn de faciliteiten van de groepsaccommodatie?

De groepsaccommodatie beschikt over een keuken, een eetzaal, een recreatieruimte, een tuin en een terras. Daarnaast zijn er ook veel voorzieningen zoals wifi, een televisie en een muziekinstallatie.

3. Wat is de prijs voor een overnachting in de groepsaccommodatie?

De prijs voor een overnachting in de groepsaccommodatie is afhankelijk van het aantal personen en de duur van het verblijf. Voor 74 personen is de prijs gemiddeld €50,- per persoon per nacht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident