“76 Personen Groepsaccommodatie | Goedkope Overnachtingen”

6 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 76 personen bij Zeilschool Pean

Organiseer je een evenement voor 76 personen? Dan is Zeilschool Pean de ideale locatie. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Verblijf in onze groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie van Zeilschool Pean biedt verblijf voor 76 personen. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch en de Jister bieden verblijf voor 76 personen. De Berch is geschikt voor kleinere groepen en de Jister is geschikt voor grotere groepen.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een ruim aanbod aan verschillende boten en sloepen, waaronder kleinere boten voor kleine groepen en grote boten voor grotere groepen. Alle boten en sloepen zijn voorzien van de juiste veiligheidsuitrusting en een ervaren schipper.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf en het verhuren van zeilboten en sloepen, bieden we ook verschillende zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs geven je de juiste kennis en vaardigheden om zelfstandig te kunnen zeilen. Ook verzorgen we graag alle catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring. Onze groepsaccommodatie is de perfecte locatie voor een evenement met 76 personen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Bekijk ons aanbod op www.pean.nl/groeps-accommodaties/ en boek vandaag nog jouw groepsaccommodatie!

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 76 personen.

2. Is de groepsaccommodatie geschikt voor een verblijf met kinderen?
Antwoord: Ja, de groepsaccommodatie is geschikt voor een verblijf met kinderen.

3. Zijn er faciliteiten aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er zijn verschillende faciliteiten aanwezig in de groepsaccommodatie, zoals een keuken, een zwembad en een recreatieruimte.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident