“77 Persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Accommodatie”

7 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 77 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 77 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Als je bij ons verblijft heb je de beschikking over een eigen slaapkamer en badkamer. Daarnaast bieden we ook verschillende activiteiten aan zoals zeilboten en sloepverhuur.

Zeillessen en catering

Naast de verblijfs- en verhuurmogelijkheden hebben we ook een team van ervaren instructeurs die je graag helpen met het leren zeilen. Ook voor de catering zorgen we graag voor je groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving. Onze groepsaccommodatie biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf met je groep. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog jouw verblijf!

1. Hoeveel personen kan er in 77 accommodatie passen?

Antwoord: Er kunnen 77 personen in 77 accommodatie passen.

2. Waar kan ik 77 accommodatie vinden?

Antwoord: U kunt 77 accommodatie vinden bij verschillende hotels, vakantieparken en andere accommodatieaanbieders.

3. Wat is de beste manier om 77 accommodatie te boeken?

Antwoord: De beste manier om 77 accommodatie te boeken is door online te zoeken naar verschillende aanbieders en de beste prijs-kwaliteitverhouding te vergelijken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident