“78-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek om te Verblijven”

26 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 78 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 78 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur in Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verschillende groepsaccommodaties, gericht op verschillende groepen.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken, waardoor je met je groep een heerlijk verblijf hebt.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken, waardoor je met je groep een heerlijk verblijf hebt.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken, waardoor je met je groep een heerlijk verblijf hebt.

Naast de verblijfsmogelijkheden, bieden we ook verschillende zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor jullie groep. Kortom, bij Zeilschool Pean heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf met je groep.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Bekijk onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste accommodatie voor je groep.

Kom langs en ervaar het zelf. Bekijk onze groepsaccommodaties en neem vandaag nog contact met ons op!

1. Hoeveel personen kunnen er in totaal in 78 accommodaties verblijven?
Antwoord: Er kunnen in totaal 78 x het aantal personen per accommodatie verblijven.

2. Wat is de minimale capaciteit van 78 accommodaties?
Antwoord: De minimale capaciteit van 78 accommodaties is gelijk aan het aantal personen dat in één accommodatie kan verblijven.

3. Waarom is 78 accommodatie personen een veelgebruikte zoekterm?
Antwoord: 78 accommodatie personen is een veelgebruikte zoekterm omdat het een gemakkelijke manier is om het aantal personen te bepalen dat in een bepaalde accommodatie kan verblijven.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident