“80-persoons accommodatie: Boek nu je verblijf!”

10 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 80 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 80 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: accommodatie voor 10-35 personen

De Berch is een groepsaccommodatie die geschikt is voor 10-35 personen. De Berch ligt direct aan het water, waardoor je vanuit de accommodatie direct het open vaarwater op kunt. Ook kun je hier een zeillessen volgen. De Berch is een perfecte accommodatie voor groepen die willen genieten van de rust en de natuur.

De Jister: accommodatie voor 30-150 personen

De Jister is een groepsaccommodatie die geschikt is voor 30-150 personen. De Jister ligt direct aan het water, waardoor je vanuit de accommodatie direct het open vaarwater op kunt. Ook kun je hier een zeillessen volgen. De Jister is een perfecte accommodatie voor groepen die willen genieten van de rust en de natuur.

De Swarm: accommodatie voor 8-16 personen

De Swarm is een groepsaccommodatie die geschikt is voor 8-16 personen. De Swarm ligt direct aan het water, waardoor je vanuit de accommodatie direct het open vaarwater op kunt. Ook kun je hier een zeillessen volgen. De Swarm is een perfecte accommodatie voor groepen die willen genieten van de rust en de natuur.

Bij Zeilschool Pean hebben we dus 3 verschillende groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen van 8 tot 150 personen. Of je nu een kleine of grote groep bent, wij bieden de perfecte accommodatie voor jouw groep. Bekijk hier ons aanbod aan groepsaccommodaties en vind de perfecte accommodatie voor jouw groep. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Heb je interesse in een groepsaccommodatie voor 80 personen in Friesland?

Nieuws en achtergronden

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident