83-persoons accommodatie: Boek nu een luxe vakantiewoning!

18 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 8 tot 83 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 8 tot 83 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden een unieke locatie midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie is de ideale plek voor een onvergetelijke ervaring. Bij ons kun je terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We bieden 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Voor een compleet verblijf kun je bij ons ook terecht voor zeillessen. Zo kun je samen met je groep de Friese meren verkennen. Daarnaast verzorgen wij graag de catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor groepen van 8 tot 83 personen. Bekijk ons aanbod en boek direct een groepsaccommodatie hier.

1. Is er voldoende accommodatie voor 83 personen?
Ja, er is voldoende accommodatie voor 83 personen.

2. Wat is de beste accommodatie voor 83 personen?
Het beste hangt af van de persoonlijke voorkeuren en de beschikbare budgetten. Er zijn verschillende opties, zoals hotels, vakantiehuizen, appartementen en campings.

3. Wat is de kosten van accommodatie voor 83 personen?
De kosten van accommodatie voor 83 personen hangen af van de locatie, het type accommodatie en het seizoen. Er zijn verschillende opties die variëren van goedkope tot luxe accommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident