“85-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels.nl”

2 oktober 2022

De ideale groepsaccommodatie voor 85 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 85 personen in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek voor jou! Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een van onze groepsaccommodaties die geschikt is voor 10 tot 35 personen. De accommodatie is gelegen aan de rand van het dorpje Earnewâld. Het is een oud boerenerf met een grote tuin, waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de natuur.

De Jister

De Jister is onze grootste groepsaccommodatie met een capaciteit van 30 tot 150 personen. De accommodatie is gelegen aan het water en heeft een prachtig uitzicht over de natuur. De Jister biedt een grote tuin, een terras, een vuurplaats en een speelweide.

De Swarm

De Swarm is onze kleinste groepsaccommodatie met een capaciteit van 8 tot 16 personen. De accommodatie is gelegen aan het water en heeft een prachtig uitzicht over de natuur. De Swarm biedt een grote tuin, een terras, een vuurplaats en een speelweide.

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring voor jouw groep. We hebben een grote verscheidenheid aan activiteiten, zoals zeilen, varen, kanoën, kamperen en meer. Daarnaast kunnen we ook catering verzorgen voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de perfecte groepsaccommodatie voor 85 personen in Friesland. Klik hier om meer te weten te komen over onze accommodaties en activiteiten. Boek nu je verblijf bij Zeilschool Pean!

Q1: Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 85 personen?
A1: Er kunnen maximaal 85 personen in een accommodatie met 85 personen.

Q2: Is er een minimum aantal personen voor een accommodatie met 85 personen?
A2: Nee, er is geen minimum aantal personen voor een accommodatie met 85 personen.

Q3: Welke faciliteiten zijn er beschikbaar in een accommodatie met 85 personen?
A3: Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar in een accommodatie met 85 personen, zoals slaapkamers, badkamers, een keuken, een woonkamer, een tuin, een terras en parkeergelegenheid.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident