“90-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek voor Uw Groep”

10 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 90 personen bij Zeilschool Pean in Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 90 personen in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleine groepen en is voorzien van alle gemakken. Je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over het meer en de omgeving.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grotere groepen en is voorzien van alle gemakken. Je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over het meer en de omgeving.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleine groepen en is voorzien van alle gemakken. Je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over het meer en de omgeving.

Bij Zeilschool Pean hebben we een groepsaccommodatie voor elke groep. Of je nu een kleine of grote groep bent, we hebben een geschikte accommodatie voor je. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie voor 90 personen? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden bij Zeilschool Pean.

Kom een dagje zeilen, geniet van de omgeving en laat ons de catering voor je verzorgen. Boek nu een groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring! Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 90 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie voor 90 personen is 90 personen.

2. Wat zijn de kosten voor een accommodatie voor 90 personen?
Antwoord: De kosten voor een accommodatie voor 90 personen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het type accommodatie, de faciliteiten, etc.

3. Waar kan ik een accommodatie voor 90 personen vinden?
Antwoord: U kunt een accommodatie voor 90 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb, etc.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident