“93 Personen Accommodatie: Vind de Beste Optie | Hotels, Appartementen, etc.

30 september 2022

Groepsaccommodatie voor 93 personen in Friesland bij Zeilschool Pean

Als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 93 personen in Friesland, dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater, in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden u verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep.

Onze groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean bieden we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is geschikt voor kleinere groepen, de Jister voor grote groepen en de Swarm voor een intieme setting.

Verblijf

Onze groepsaccommodaties bieden een comfortabel verblijf voor uw groep. U kunt kiezen voor een verblijf met of zonder catering. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en hebben een ruime tuin met terras.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kunt u ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een ruim aanbod van boten en sloepen, waarmee u kunt genieten van de prachtige omgeving.

Zeillessen

Onze ervaren instructeurs bieden u de mogelijkheid om zeillessen te volgen. Tijdens deze lessen leert u de basisbeginselen van het zeilen en krijgt u inzicht in het gebruik van de boten en sloepen.

Catering

Voor de catering van uw groep kunt u ook bij Zeilschool Pean terecht. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor uw groep, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 93 personen in Friesland, dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie. Kom langs en ervaar zelf de unie

1. Hoeveel personen kunnen er maximaal verblijven in een accommodatie voor 93 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 93 personen verblijven in een accommodatie voor 93 personen.

2. Wat is de ideale grootte van een accommodatie voor 93 personen?
Antwoord: De ideale grootte van een accommodatie voor 93 personen is afhankelijk van de activiteiten die er plaatsvinden. Er moet voldoende ruimte zijn voor de activiteiten en de personen.

3. Wat zijn de faciliteiten van een accommodatie voor 93 personen?
Antwoord: De faciliteiten van een accommodatie voor 93 personen kunnen variëren, maar meestal omvatten ze een grote ruimte, een keuken, een eetruimte, een badkamer en slaapruimtes.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident