“94-persoons Accommodatie: Vind Uw Perfecte Verblijf | Nederland”

18 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 94 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 94 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kun je met je groep genieten van de rust en de natuur.

Verblijf

Bij Zeilschool Pean heb je de keuze uit 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle comfort en luxe. De accommodaties zijn geschikt voor kleine en grote groepen.

Zeilboten en sloepverhuur

Wil je met je groep de omgeving verkennen? Dan kun je bij ons terecht voor de verhuur van zeilboten en sloepen. Er zijn verschillende soorten boten beschikbaar, waar je met je groep een onvergetelijke tocht mee kunt maken.

Zeillessen

Wil je met je groep leren zeilen? Dan kun je bij ons terecht voor een zeillessen. Onze ervaren instructeurs leren je alles wat je moet weten om veilig en verantwoord te zeilen.

Catering

Bij Zeilschool Pean verzorgen we ook de catering voor je groep. We hebben verschillende mogelijkheden, waarmee we ervoor zorgen dat je groep de hele dag verzorgd wordt.

Kom je met je groep naar Zeilschool Pean? Dan kun je rekenen op een onvergetelijke ervaring. Onze accommodatie, zeilboten en sloepen, zeillessen en catering zorgen ervoor dat je met je groep een onvergetelijke tijd beleeft. Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring!

1. Hoeveel personen passen er in 94 accommodatie?
Antwoord: 94 personen passen in 94 accommodatie.

2. Is 94 accommodatie geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, 94 accommodatie is geschikt voor grote groepen.

3. Is 94 accommodatie geschikt voor kleine groepen?
Antwoord: Ja, 94 accommodatie is ook geschikt voor kleine groepen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident