“96 Persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek Voor Uw Groep!”

3 juli 2022

## Groepsaccommodatie voor 96 personen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt een unieke groepsaccommodatie voor 96 personen in het midden van Friesland. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kunt u genieten van een prachtige omgeving en de rust die het meer te bieden heeft.

### Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze accommodatie biedt verblijf voor 96 personen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan zeilboten en sloepen die u kunt huren. Onze ervaren instructeurs geven u graag een zeilles. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving en de prachtige natuur.

### Catering

Voor de verzorging van uw groep kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag de catering voor uw groep. Ons team staat klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

## Kies voor Zeilschool Pean

Kies voor Zeilschool Pean als u op zoek bent naar een unieke groepsaccommodatie voor 96 personen. Wij bieden een prachtige omgeving, verblijf, zeilboten en sloepverhuur en verzorgen graag de catering voor uw groep. Bekijk ons aanbod en boek direct uw groepsaccommodatie. [Bekijk ons aanbod](https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/).

1. Is het mogelijk om een accommodatie te boeken voor 96 personen?
Ja, het is mogelijk om een accommodatie te boeken voor 96 personen.

2. Is er een accommodatie beschikbaar voor 96 personen?
Ja, er zijn verschillende accommodaties beschikbaar voor 96 personen.

3. Zijn er speciale aanbiedingen voor 96 personen?
Ja, er zijn speciale aanbiedingen voor 96 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident