“97-persoons Accommodatie: Boek een Comfortabele Verblijfplaats”

17 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 97 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 97 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf voor groepen van 10 tot 150 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast hebben we ook nog een aantal kleinere accommodaties voor kleinere groepen.

Zeilboten en sloepverhuur

Naast verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur. Onze ervaren instructeurs geven je graag een zeilles. Wil je liever zelf gaan varen? Dan kun je bij ons ook terecht voor het huren van een zeilboot of sloep.

Catering

Wil je je groepsaccommodatie compleet maken? Dan kun je bij ons ook terecht voor catering. We verzorgen graag de catering voor jullie groep.

Bij Zeilschool Pean bieden we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 97 personen. Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Neem dan hier contact met ons op.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 97 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 97 personen in een accommodatie met 97 personen.

2. Is er een minimale leeftijd voor accommodatie met 97 personen?
Antwoord: Er is geen minimale leeftijd voor accommodatie met 97 personen.

3. Wat zijn de kosten van accommodatie met 97 personen?
Antwoord: De kosten van accommodatie met 97 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident