“98-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Vakantiehuizen”

21 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 98 personen bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean in Friesland vind je de ideale groepsaccommodatie voor 98 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties die perfect geschikt zijn voor groepen van 8 tot 150 personen. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, de Jister voor 30-150 personen en de Swarm voor 8-16 personen. Alle accommodaties zijn voorzien van alle comfort en luxe die je van een groepsaccommodatie mag verwachten.

Vergaderfaciliteiten en activiteiten

Naast de verblijfsmogelijkheden bieden we ook vergaderfaciliteiten en een ruim aanbod aan activiteiten. Denk hierbij aan het huren van een zeilboot, een sloep, een kano of een SUP-board. Ook kun je bij ons terecht voor een zeillessen of een teambuilding activiteit.

Catering

Voor de catering van jullie groep kun je bij ons terecht. We verzorgen graag een heerlijke lunch, diner of barbecue voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek onze groepsaccommodatie voor 98 personen. We bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in Friesland. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 98 personen in Friesland? Boek dan nu jouw verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie en boek direct jouw verblijf.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 98 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 98 personen in een accommodatie van 98 personen.

2. Is er een minimumaantal personen vereist om een accommodatie van 98 personen te boeken?
Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal personen vereist om een accommodatie van 98 personen te boeken.

3. Wat zijn de voorzieningen in een accommodatie van 98 personen?
Antwoord: De voorzieningen in een accommodatie van 98 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er kamers met een bed, een badkamer, een keuken, een woonkamer en een terras of balkon.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident