“99-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

3 juli 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 99 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 99 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie is gelegen midden in de natuur en direct aan open vaarwater, in het nationaal park de Alde Feanen. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor uw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties aan; De Berch, de Jister en de Swarm. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, de Jister voor 30 t/m 150 personen en de Swarm voor 8-16 personen.

Uitgebreide mogelijkheden

U heeft bij Zeilschool Pean de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan activiteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zeilboot of sloep, een zeillessen of een catering. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken van verschillende activiteiten.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Onze groepsaccommodatie is de ideale plek voor een onvergetelijke ervaring met uw groep. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze groepsaccommodatie

Bekijk onze groepsaccommodatie en maak kennis met onze uitgebreide mogelijkheden. We zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met onze accommodatie en de service die wij aanbieden.

Kom langs en ervaar de sfeer en de mogelijkheden van Zeilschool Pean. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Kom langs en ervaar het zelf. Bekijk hier onze groepsaccommodatie en maak kennis met onze uitgebreide mogelijkheden.

1. Hoeveel personen kunnen er in totaal accommoderen bij 99 accommodatie personen?
Antwoord: 99 personen.

2. Is het mogelijk om meer dan 99 personen te accommoderen bij 99 accommodatie personen?
Antwoord: Nee, dat is niet mogelijk.

3. Is er een minimum aantal personen dat geaccommodeerd moet worden bij 99 accommodatie personen?
Antwoord: Nee, er is geen minimum aantal personen dat geaccommodeerd moet worden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident