“Accommodatie tijdens Zomerkamp: Wat je moet weten”

7 juni 2022

Accommodatie tijdens een zomerkamp bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar aan. Deze kampen vinden plaats direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan voorop. Maar hoe zit het met de accommodatie tijdens het zomerkamp?

Accommodatie in Friesland

De accommodatie tijdens het zomerkamp is een prachtige plek. De locatie is direct aan het water gelegen, waardoor er een ontspannen sfeer heerst. De kinderen kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de rust. Er zijn verschillende slaapzalen, waar de kinderen in kunnen slapen. Er is ook een ruimte waar de kinderen kunnen ontspannen en spelen.

Eten en drinken

De kinderen krijgen tijdens het zomerkamp verschillende maaltijden. Er wordt gebruik gemaakt van lokale producten. Er wordt ook rekening gehouden met speciale diëten zoals vegetarisch, veganistisch en glutenvrij.

Activiteiten

Naast het zeilen, worden er ook andere activiteiten aangeboden. Zo kunnen de kinderen onder andere kanoën, vissen, zwemmen, wandelen en kampvuur maken. Er worden ook verschillende spelletjes aangeboden.

Kortom

Kortom, de accommodatie tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean is een prachtige plek. De kinderen kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de rust. Er zijn verschillende slaapzalen, er is voldoende eten en drinken aanwezig en er worden verschillende activiteiten aangeboden. Wil je meer weten over de accommodatie tijdens het zomerkamp? Neem dan een kijkje op de website van Zeilschool Pean: https://www.pean.nl/zeilschool/.

Kom jij ook een kijkje nemen bij Zeilschool Pean? Boek dan nu je zomerkamp!

1. Wat voor accommodatie is er tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Tijdens het zomerkamp is er een comfortabele accommodatie beschikbaar. Er worden slaapzalen geboden met stapelbedden en beddengoed.

2. Is er een keuken aanwezig?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig waar we de maaltijden bereiden.

3. Is er een badkamer?
Antwoord: Ja, er is een badkamer met douches en toiletten.

Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident