Accommodatie voor 11 Personen – Vind de Perfecte Optie

10 april 2022

# Groepsaccommodatie in Friesland voor 11 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 11 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden een unieke locatie in het nationaal park de Alde Feanen, direct aan open vaarwater.

## Verblijf

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf aan 11 personen. Je verblijft in een van de 3 verschillende accommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Je kunt kiezen voor een verblijf inclusief catering, of je kunt zelf je eigen catering regelen.

## Zeilboten en sloepverhuur

Tijdens je verblijf bij Zeilschool Pean kun je gebruik maken van onze zeilboten en sloepverhuur. We hebben een ruim aanbod aan boten, waarmee je de omgeving vanuit het water kunt verkennen.

## Zeillessen

Wil je graag leren zeilen? Onze ervaren instructeurs geven zeillessen voor zowel beginners als gevorderden. We zorgen ervoor dat je met een glimlach de les verlaat.

Kom je met een groep van 11 personen naar Friesland en ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie? Kijk dan eens bij Zeilschool Pean. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct je verblijf.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke tijd in Friesland! [Boek hier je groepsaccommodatie](https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/).

1. Wat is de beste accommodatie voor 11 personen?
Antwoord: De beste accommodatie voor 11 personen hangt af van je wensen en budget. Er zijn verschillende opties, zoals een grote villa, een appartement, een hotelkamer of zelfs een camping.

2. Wat zijn de kosten voor accommodatie voor 11 personen?
Antwoord: De kosten voor accommodatie voor 11 personen verschillen per locatie en type accommodatie. Het is daarom belangrijk om verschillende opties te vergelijken om de beste prijs te vinden.

3. Waar kan ik accommodatie voor 11 personen vinden?
Antwoord: Er zijn veel websites waar je accommodatie voor 11 personen kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld kijken op websites zoals Booking.com, Airbnb of Expedia.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident