“Accommodatie voor 114 Personen: Boek Nu!”

24 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 10-150 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 10 tot 150 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

3 verschillende groepsaccommodaties

We bieden 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle comfort en luxe die je maar kan wensen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Naast het verblijf bieden we ook de mogelijkheid om zeilboten en sloepen te huren. We bieden zowel zeillessen aan als verzorgen we graag alle catering voor jullie groep.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden

Kom langs en ontdek de mogelijkheden die Zeilschool Pean te bieden heeft. We staan klaar om jullie te verwelkomen en jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Klik hier om direct naar onze groepsaccommodaties te gaan en reserveer direct!

Q1: Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 114 personen?
A1: Er kunnen maximaal 114 personen in een accommodatie met 114 personen.

Q2: Is er een minimale leeftijd voor accommodatie met 114 personen?
A2: Er is geen minimale leeftijd voor accommodatie met 114 personen, maar sommige accommodaties kunnen een minimumleeftijd hebben voor bepaalde activiteiten.

Q3: Welke faciliteiten biedt een accommodatie met 114 personen?
A3: Een accommodatie met 114 personen biedt meestal een aantal gemeenschappelijke faciliteiten zoals een zwembad, een fitnessruimte, een restaurant, een bar, een speelruimte en een conferentiezaal.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident