“Accommodatie voor 122 Personen – Boek Nu!”

9 februari 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 122 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 122 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Groepsaccommodatie voor 10-35 personen

Voor groepen van 10-35 personen bieden wij accommodatie De Berch aan. Deze accommodatie is voorzien van alle comfort en is geschikt voor een korte of lange verblijf.

Groepsaccommodatie voor 30-150 personen

Voor groepen van 30-150 personen hebben wij accommodatie De Jister. Deze accommodatie is voorzien van alle faciliteiten en is geschikt voor een korte of lange verblijf.

Groepsaccommodatie voor 8-16 personen

Voor groepen van 8-16 personen hebben wij accommodatie De Swarm. Deze accommodatie is voorzien van alle faciliteiten en is geschikt voor een korte of lange verblijf.

Bij Zeilschool Pean bieden wij naast accommodatie ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor uw groep. Kortom, alles voor een geslaagd verblijf.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 122 personen in Friesland? Bekijk dan ons aanbod op www.pean.nl/groeps-accommodaties/. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte groepsaccommodatie voor uw groep. Neem voor meer informatie contact met ons op.

1. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 122 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie voor 122 personen is 122 personen.

2. Wat is de beste accommodatie voor 122 personen?
Antwoord: De beste accommodatie voor 122 personen hangt af van uw specifieke behoeften en budget.

3. Wat zijn de kosten van een accommodatie voor 122 personen?
Antwoord: De kosten van een accommodatie voor 122 personen zijn afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident