“Accommodatie voor 131 Personen: Vind de Beste Optie”

30 augustus 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 10-150 personen

Het is heerlijk om met een grote groep mensen een weekend of midweek weg te gaan. Wil je genieten van de prachtige natuur in Friesland, dan is een verblijf in een groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean een ideale keuze. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf voor groepen van 10-150 personen.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. Deze accommodatie biedt een gezellige sfeer door de houten wanden en het grote terras. Er is een grote woonkamer met een open keuken, waar je gezellig samen kunt koken. Er zijn 4 slaapkamers met een eigen badkamer.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30-150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grote groepen, met een grote woonkamer, een grote keuken en een terras. Er zijn 6 slaapkamers met een eigen badkamer.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen, met een gezellige woonkamer, een keuken en een terras. Er zijn 3 slaapkamers met een eigen badkamer.

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende activiteiten aan, zoals zeilen, sloepverhuur en catering. Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie in Friesland? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je alle informatie over onze accommodaties en de activiteiten die we aanbieden.

Wil je met een groep van 10-150 personen een weekend of midweek weg? Boek dan nu je verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie.

Q: Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met een capaciteit van 131 personen?
A: Er kunnen maximaal 131 personen in een accommodatie met een capaciteit van 131 personen.

Q: Is het mogelijk om meer dan 131 personen in een accommodatie met een capaciteit van 131 personen te verblijven?
A: Nee, het is niet mogelijk om meer dan 131 personen in een accommodatie met een capaciteit van 131 personen te verblijven.

Q: Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie met een capaciteit van 131 personen?
A: De maximale capaciteit van een accommodatie met een capaciteit van 131 personen is 131 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident