“Accommodatie voor 135 Personen | Goedkope Overnachtingen”

6 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 135 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 135 personen in Friesland? Zeilschool Pean biedt de ideale groepsaccommodatie midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kunt u met uw groep genieten van een verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen wij graag alle catering voor uw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is geschikt voor kleine groepen, de Jister voor grotere groepen en de Swarm voor het meest intieme verblijf.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean kunt u met uw groep genieten van een verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen wij graag alle catering voor uw groep. U kunt hier ook terecht voor een leuke dag of avond activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een zeilrace, een kano- of kajaktocht of een kookworkshop.

Genieten van de natuur in Friesland

Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Geniet van de rust, ruimte en de prachtige omgeving. U kunt hier ongestoord genieten van de natuur, de rust en de ruimte.

Meer informatie over de groepsaccommodatie

Bent u geïnteresseerd in onze groepsaccommodatie? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie. Hier kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder met het plannen van uw groepsaccommodatie in Friesland.

Boek nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 135 personen in Friesland?

Q1: Hoeveel personen passen er in een accommodatie van 135?
A1: Er kunnen maximaal 135 personen in een accommodatie passen.

Q2: Is er een minimumaantal personen dat in een accommodatie van 135 past?
A2: Ja, er is een minimumaantal personen dat in een accommodatie van 135 past. Het minimumaantal personen dat in een accommodatie van 135 past, is afhankelijk van de grootte van de kamers en de faciliteiten die beschikbaar zijn.

Q3: Is het mogelijk om meer dan 135 personen in een accommodatie te plaatsen?
A3: Nee, het is niet mogelijk om meer dan 135 personen in een accommodatie te plaatsen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident