Accommodatie voor 146 Personen: Boek Nu!

6 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 10-150 personen

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland voor 10-150 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Activiteiten

Naast het verblijf en het verhuur van zeilboten en sloepen, bieden we ook verschillende activiteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld kanoën, vissen, kajakken, wandelen, mountainbiken en nog veel meer.

Catering

Om je verblijf compleet te maken, verzorgen we ook de catering. We bieden verschillende opties voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een barbecue, een high tea of een buffet.

Kom langs en ervaar het zelf!

Kom langs en ervaar het zelf! Laat je verrassen door de prachtige natuur en het unieke aanbod van Zeilschool Pean. Onze accommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijke groepsuitje. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie en boek vandaag nog jouw verblijf bij Zeilschool Pean!

1. Hoeveel personen passen er in een accommodatie van 146?
Antwoord: In een accommodatie van 146 personen passen maximaal 146 personen.

2. Is het mogelijk om meer dan 146 personen te accommoderen?
Antwoord: Nee, het is niet mogelijk om meer dan 146 personen te accommoderen in een accommodatie van 146 personen.

3. Is het mogelijk om minder dan 146 personen te accommoderen?
Antwoord: Ja, het is mogelijk om minder dan 146 personen te accommoderen in een accommodatie van 146 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident