“Accommodatie voor 149 personen: Boek nu!”

14 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 149 personen: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 149 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Zeilschool Pean biedt een uitgebreid aanbod aan verblijfsmogelijkheden, zeilboten en sloepverhuur. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Naast het verblijf bieden we ook zeillessen aan voor groepen. We hebben ervaren instructeurs die de groepen begeleiden en de nodige kennis overbrengen. Ook voor de catering kun je bij ons terecht. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jullie groep.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 149 personen? Bij Zeilschool Pean ben je aan het juiste adres. Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean via deze link.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 149 personen?

Antwoord: Er kunnen maximaal 149 personen in een accommodatie met 149 personen.

2. Wat voor soort accommodatie is geschikt voor 149 personen?

Antwoord: Een accommodatie met 149 personen is geschikt voor grote groepen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, vergaderingen en andere evenementen.

3. Waar kan ik een accommodatie met 149 personen vinden?

Antwoord: Er zijn verschillende hotels, resorts en andere accommodaties die geschikt zijn voor 149 personen. U kunt een accommodatie met 149 personen online zoeken of contact opnemen met lokale toeristenbureaus voor meer informatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident