“Accommodatie voor 150 Personen: Vind Uw Perfecte Locatie”

17 oktober 2022

# Groepsaccommodatie Pean voor 150 personen

Pean is de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor groepen tot 150 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

## Verblijf

Onze groepsaccommodatie bestaat uit 3 verschillende locaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van comfortabele bedden, een keuken en een gezellige eetkamer. Daarnaast hebben we een grote tuin met terras waar je heerlijk kunt genieten van het Friese landschap.

## Activiteiten

Op onze locatie kun je verschillende activiteiten doen. Zo kun je bijvoorbeeld zeilen, kanoën, vissen en kajakken. Ook kun je de omgeving verkennen door middel van een wandeling of fietstocht. Daarnaast kunnen we voor jouw groep een leuke teambuilding activiteit organiseren.

## Catering

We verzorgen graag de catering voor jouw groep. Of je nu een kleine lunch of een uitgebreid diner wilt, we zorgen ervoor dat jullie genieten van de heerlijkste gerechten uit de Friese keuken.

Wil je met je groep genieten van een onvergetelijk verblijf in Friesland? Boek dan nu onze groepsaccommodatie voor maximaal 150 personen. [Klik hier](https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/) voor meer informatie en boek direct!

1. Hoeveel personen kan de accommodatie maximaal aan?
Antwoord: De accommodatie kan maximaal 150 personen aan.

2. Is er voldoende ruimte voor 150 personen?
Antwoord: Ja, er is voldoende ruimte voor 150 personen.

3. Is er een mogelijkheid om meer personen te verwelkomen?
Antwoord: Nee, de accommodatie is alleen geschikt voor maximaal 150 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident