Accommodatie voor 156 Personen | Vergelijk Prijzen & Boek Online

14 juni 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 10-156 personen

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 10-156 personen? Zeilschool Pean biedt de ideale accommodatie midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Zeilschool Pean biedt verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Geschikt voor iedereen

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor iedereen, van families tot bedrijven. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiereünie of een vriendenweekend organiseert, bij Zeilschool Pean ben je aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk verblijf in Friesland.

Bezoek onze website voor meer informatie

Kom meer te weten over Zeilschool Pean en onze groepsaccommodatie in Friesland. Bekijk onze website voor meer informatie en boek direct je verblijf.

Boek nu je verblijf bij Zeilschool Pean

Plan je volgende verblijf in Friesland bij Zeilschool Pean. Wij bieden de ideale groepsaccommodatie voor 10-156 personen direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Bezoek onze website voor meer informatie en boek direct je verblijf.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 156 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 156 personen in een accommodatie van 156 personen.

2. Is er een minimumaantal personen dat in een accommodatie van 156 personen kan verblijven?
Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal personen dat in een accommodatie van 156 personen kan verblijven.

3. Is er een maximumaantal personen dat in een accommodatie van 156 personen kan verblijven?
Antwoord: Ja, er is een maximumaantal personen dat in een accommodatie van 156 personen kan verblijven, namelijk 156 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident