“Accommodatie voor 157 Personen | Vind de Perfecte Oplossing”

15 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 157 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 157 personen? Zeilschool Pean biedt de perfecte accommodatie in midden Friesland. Onze locatie ligt direct aan open vaarwater en in het Nationaal Park de Alde Feanen. Hier kunt u genieten van de rust en de prachtige natuur.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Wij hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort.

Zeillessen en catering

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om zeillessen te volgen. Ook verzorgen we graag de catering voor uw groep. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verschillende gerechten, waaronder vegetarische opties.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust en de prachtige natuur. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor uw groep van 157 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie.

Boek nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Boek nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Bezoek onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie en boek direct uw groepsaccommodatie!

1. Hoeveel mensen kunnen er maximaal verblijven in een accommodatie voor 157 personen?

Antwoord: Er kunnen maximaal 157 personen verblijven in een accommodatie voor 157 personen.

2. Welke faciliteiten zijn er aanwezig in een accommodatie voor 157 personen?

Antwoord: In een accommodatie voor 157 personen zijn er meestal faciliteiten zoals slaapkamers, badkamers, een keuken, een eetkamer, een woonkamer en een buitenruimte.

3. Is er een minimumaantal personen nodig om een accommodatie voor 157 personen te huren?

Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal personen nodig om een accommodatie voor 157 personen te huren.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident