“Accommodatie voor 159 Personen – Vind Uw Perfecte Oplossing”

27 augustus 2022

De ideale groepsaccommodatie voor 159 personen in Friesland

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een grote groep van 159 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kunt u met uw groep genieten van een heerlijk verblijf, maar ook van de prachtige omgeving.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we verschillende accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 8 tot 150 personen. U kunt hier kiezen uit de Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we ook verschillende zeilboten en sloepen aan voor verhuur. Zo kunt u met uw groep genieten van het open vaarwater en de prachtige omgeving.

Zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean kunt u ook terecht voor zeillessen. Onze ervaren instructeurs zullen uw groep alle ins en outs leren van het zeilen. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor uw groep. Zo kunt u met uw groep genieten van een heerlijke maaltijd zonder zelf in de keuken te staan.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf de ideale groepsaccommodatie voor 159 personen in Friesland. Onze accommodatie, zeilboten en sloepen, zeillessen en catering zullen ervoor zorgen dat uw groep een onvergetelijke tijd heeft. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie voor 159 personen in Friesland

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf de ideale groepsaccommodatie voor 159 personen in Friesland. Onze accommodatie, zeilboten en sloepen, zeillessen en catering zullen ervoor zorgen dat uw groep een onvergetelijke tijd heeft.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident