“Accommodatie voor 16 Personen: Vind de Perfecte Optie”

21 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 8-16 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 8-16 personen? Dan is Zeilschool Pean de ideale locatie. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater in het Nationaal Park De Alde Feanen. Hier kunnen groepen van 8-16 personen verblijven en genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Verblijf in onze accommodatie

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf voor 8-16 personen. Je kunt kiezen uit verschillende groepsaccommodaties, zoals De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn comfortabel ingericht en bieden alle voorzieningen die je nodig hebt.

Zeilboten en sloepverhuur

Naast verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur. Zo kun je met je groep genieten van het open vaarwater en de prachtige omgeving. Er zijn verschillende boten beschikbaar, van kleine sloepen tot grote zeilboten.

Zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor zeillessen. Onze ervaren instructeurs helpen je graag om je zeilvaardigheden te verbeteren. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor je groep.

Boek nu je accommodatie bij Zeilschool Pean

Wil je met je groep 8-16 personen verblijven, zeilboten en sloepen huren, zeillessen volgen en genieten van de catering? Boek dan nu je accommodatie bij Zeilschool Pean. Kijk voor meer informatie en boekingen op www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 16 personen?
Antwoord: In een accommodatie van 16 personen kunnen maximaal 16 personen verblijven.

2. Wat zijn de mogelijkheden voor een accommodatie van 16 personen?
Antwoord: Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een accommodatie van 16 personen, zoals een groot huis, een hotelkamer, een appartement, een villa en een chalet.

3. Kan ik een accommodatie van 16 personen huren?
Antwoord: Ja, je kunt een accommodatie van 16 personen huren. Er zijn veel verschillende accommodaties beschikbaar die geschikt zijn voor 16 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident