“Accommodatie voor 163 Personen | Vind de Beste Optie”

28 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 163 personen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean is de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor groepen tot 163 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch, de Jister en de Swarm. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen, de Jister voor 30 tot 150 personen en de Swarm is geschikt voor 8 tot 16 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Onze ervaren instructeurs geven je graag een zeilles. Wil je de omgeving verkennen? Dan is een sloepverhuur een leuk idee.

Catering voor jullie groep

Naast verblijf en watersportactiviteiten, verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep. We hebben een uitgebreid assortiment aan gerechten en dranken. Onze ervaren koks bereiden alles vers voor jullie.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 163 personen. Bekijk hier onze accommodaties en maak een reservering.

Q: Hoeveel personen kunnen er maximaal in een accommodatie met 163 personen?
A: Er kunnen maximaal 163 personen in een accommodatie met 163 personen.

Q: Is er een minimale hoeveelheid personen vereist om een accommodatie met 163 personen te huren?
A: Nee, er is geen minimale hoeveelheid personen vereist om een accommodatie met 163 personen te huren.

Q: Wat zijn de voorzieningen in een accommodatie met 163 personen?
A: De voorzieningen in een accommodatie met 163 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er een aantal slaapkamers, een keuken, een woonkamer, een badkamer, een tuin en een terras.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident