“Accommodatie voor 167 Personen – Boek Nu!”

21 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 10 tot 167 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 10 tot 167 personen in Friesland? Zeilschool Pean biedt de perfecte locatie voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Of je nu met een kleine of grote groep bent, wij hebben voor ieder wat wils. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Naast de verblijfsmogelijkheden bieden we ook zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs leren je de basis van het zeilen en meer. Daarnaast verzorgen we graag alle catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek de mogelijkheden voor jouw groep. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de perfecte groepsaccommodatie voor 10 tot 167 personen in Friesland. Klik hier om direct te boeken!

1. Hoeveel personen passen er in een accommodatie van 167?
Antwoord: Er passen 167 personen in een accommodatie van 167.

2. Is er een maximum aantal personen dat in een accommodatie van 167 kan?
Antwoord: Ja, er is een maximum aantal personen dat in een accommodatie van 167 kan, namelijk 167 personen.

3. Is er een minimum aantal personen dat in een accommodatie van 167 kan?
Antwoord: Nee, er is geen minimum aantal personen dat in een accommodatie van 167 kan.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident