“Accommodatie voor 168 Personen | Vind jouw Perfecte Plek”

6 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 168 personen

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 168 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Met een unieke ligging midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen, bieden wij een unieke ervaring.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook kunnen we voor uw groep zeillessen verzorgen en catering regelen. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen (De Berch), 30 tot 150 personen (de Jister) en 8 tot 16 personen (de Swarm).

Unieke locatie

Onze unieke locatie biedt voor ieder wat wils. Of u nu komt om te ontspannen, te zeilen of om de natuur te verkennen, bij Zeilschool Pean bent u aan het juiste adres.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 168 personen, neem gerust contact met ons op. Of bekijk onze website voor meer informatie.

Boek nu uw groepsaccommodatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct een groepsaccommodatie boeken? Ga dan naar onze website https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/ en boek direct uw verblijf bij Zeilschool Pean.

1. Hoeveel personen kunnen er maximaal in 168 accommodaties verblijven?
Antwoord: Er kunnen maximaal 168 personen in deze accommodaties verblijven.

2. Is er voldoende ruimte voor alle 168 personen?
Antwoord: Ja, er is voldoende ruimte voor alle 168 personen.

3. Wat zijn de mogelijkheden voor deze accommodatie?
Antwoord: De mogelijkheden voor deze accommodatie zijn onder andere slaapkamers, badkamers, keukens, woonkamers, terrassen en tuinen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident