“Accommodatie voor 169 Personen: Boek Nu!”

21 juli 2022

De ideale groepsaccommodatie in Friesland

Ben je op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Voor groepen van 8 tot wel 150 personen bieden wij verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

Verblijf in de Berch

De Berch is een prachtige accommodatie voor groepen van 10 tot 35 personen. De Berch heeft een ruime woonkamer met een gezellige zithoek, een grote eettafel en een open keuken. Er zijn 6 slaapkamers met elk 2 bedden, waardoor er in totaal 12 personen kunnen overnachten.

Verblijf in de Jister

De Jister is een grotere accommodatie voor groepen van 30 tot 150 personen. De Jister heeft een ruime woonkamer met een gezellige zithoek, een grote eettafel en een open keuken. Er zijn 14 slaapkamers met elk 2 bedden, waardoor er in totaal 28 personen kunnen overnachten.

Verblijf in de Swarm

De Swarm is een kleinere accommodatie voor groepen van 8 tot 16 personen. De Swarm heeft een gezellige woonkamer met een zithoek, een grote eettafel en een open keuken. Er zijn 4 slaapkamers met elk 2 bedden, waardoor er in totaal 8 personen kunnen overnachten.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een ruim aanbod aan verschillende boten en sloepen, waardoor er voor elke groep een geschikt vaartuig te vinden is.

Zeillessen

Wil je meer leren over het zeilen? Dan kun je bij Zeilschool Pean ook terecht voor professionele zeillessen. Onze ervaren instructeurs leren je alles over het zeilen, zodat je met vertrouwen op het water kunt.

Catering

Voor een gezellige avond met je groep kun je bij Zeilschool Pean ook terecht voor

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 169 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 169 personen in een accommodatie van 169 personen.

2. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie met 169 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie met 169 personen is 169 personen.

3. Wat is de minimale capaciteit van een accommodatie met 169 personen?
Antwoord: De minimale capaciteit van een accommodatie met 169 personen is 1 persoon.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident