“Accommodatie voor 29 Personen – Boek Nu!”

20 oktober 2022

De ideale groepsaccommodatie voor 29 personen in Friesland

Bent u op zoek naar een accommodatie voor 29 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden 3 verschillende accommodaties, allemaal gelegen in het Nationaal Park de Alde Feanen. Onze accommodaties zijn perfect geschikt voor groepen van 8 tot 150 personen.

De Berch, voor 10-35 personen

De Berch is een prachtige accommodatie, gelegen aan het open vaarwater. De accommodatie is perfect voor groepen van 10 tot 35 personen. De Berch is voorzien van alle gemakken en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

De Jister, voor 30-150 personen

De Jister is een ruime accommodatie, geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken en biedt een prachtig uitzicht over de natuur.

De Swarm, voor 8-16 personen

De Swarm is een kleine accommodatie, geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken en biedt een prachtig uitzicht over het open vaarwater.

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen accommodatie. We bieden ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Zo kunnen we uw verblijf helemaal compleet maken.

Kom langs bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring in Friesland. Wij bieden de ideale accommodatie voor 29 personen in Friesland. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 29 personen?
Antwoord: Er kunnen in een accommodatie van 29 personen maximaal 29 personen verblijven.

2. Wat is de capaciteit van een accommodatie van 29 personen?
Antwoord: De capaciteit van een accommodatie van 29 personen is 29 personen.

3. Waar kan ik een accommodatie voor 29 personen vinden?
Antwoord: U kunt een accommodatie voor 29 personen vinden bij verschillende hotels, campings, vakantieparken en andere accommodaties.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident