Accommodatie voor 50 Personen – Vind de Beste Optie

28 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 50 personen bij Zeilschool Pean

Als u op zoek bent naar een unieke groepsaccommodatie voor 50 personen, dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende opties voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Al onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort, zodat uw groep een onvergetelijk verblijf heeft.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf, bieden we ook verschillende zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs laten uw groep de basisbeginselen van het zeilen leren. Daarnaast kunnen we ook de catering verzorgen voor uw groep. Wij hebben een breed scala aan opties, van eenvoudige snacks tot luxe diners.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ontdek de mooie omgeving van Friesland. Onze ervaren instructeurs zullen uw groep begeleiden en uw verblijf onvergetelijk maken. Voor meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 50 personen, bezoek onze website. Boek nu uw verblijf bij Zeilschool Pean!

1. Hoeveel accommodatie is er voor 50 personen?
Er is voldoende accommodatie voor 50 personen, afhankelijk van de locatie en het type accommodatie.

2. Wat zijn de opties voor accommodatie voor 50 personen?
Er zijn verschillende opties voor accommodatie voor 50 personen, zoals hotels, resorts, appartementen, bed & breakfasts, vakantiehuizen, campings en meer.

3. Wat zijn de kosten van accommodatie voor 50 personen?
De kosten van accommodatie voor 50 personen kunnen variëren afhankelijk van het type accommodatie, de locatie en de tijd van het jaar.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident