“Accommodatie voor 51 Personen – Vind de Perfecte Plek!”

17 april 2022

Groepsaccommodatie voor 51 personen bij Zeilschool Pean in Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 51 personen in Friesland? Zeilschool Pean biedt de perfecte locatie om met je groep te verblijven. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf voor groepen tot 51 personen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. Wil je meer weten over onze boten? Neem een kijkje op onze botenpagina.

Zeillessen en catering

Wil je graag meer leren over het zeilen? Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor zeillessen. We geven les aan groepen vanaf 8 personen. Daarnaast kunnen wij ook de catering voor jullie groep verzorgen.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean heeft 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties? Neem dan een kijkje op onze accommodatiepagina.

Wil je graag gebruik maken van onze groepsaccommodatie voor 51 personen in Friesland? Boek dan vandaag nog een verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier om direct een verblijf te boeken.

Q1: Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 51 personen?
A1: De maximale capaciteit van een accommodatie voor 51 personen is afhankelijk van de grootte van de ruimte. In de meeste gevallen is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 51 personen ongeveer 100 personen.

Q2: Wat voor soort accommodatie is geschikt voor 51 personen?
A2: Er zijn verschillende soorten accommodaties die geschikt zijn voor 51 personen. Afhankelijk van de locatie en het budget kunnen hotels, bed and breakfasts, appartementen, villa’s en campings geschikt zijn.

Q3: Wat zijn de kosten van een accommodatie voor 51 personen?
A3: De kosten van een accommodatie voor 51 personen zijn afhankelijk van het type accommodatie, de locatie en het seizoen. In de meeste gevallen liggen de kosten tussen de €50 en €150 per persoon per nacht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident