Accommodatie voor 55 Personen | Beste Aanbiedingen

31 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 55 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 55 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

Voor groepen van 10 tot 35 personen hebben we de Berch. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor kleinere groepen en heeft een ruime woonkamer, een grote keuken en een terras met prachtig uitzicht.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze groepsaccommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een grote keuken, een terras en een prachtig uitzicht.

De Swarm

Voor groepen van 8 tot 16 personen hebben we de Swarm. Deze groepsaccommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een grote keuken, een terras en een prachtig uitzicht.

Bij Zeilschool Pean kun je dus terecht voor een groepsaccommodatie voor 55 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie voor 55 personen? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie.

Kom vandaag nog naar Zeilschool Pean en ervaar zelf onze groepsaccommodatie voor 55 personen! Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 55 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie voor 55 personen is 55 personen.

2. Wat zijn de afmetingen van een accommodatie voor 55 personen?
Antwoord: De afmetingen van een accommodatie voor 55 personen verschillen per locatie. Neem contact op met de locatie voor meer informatie.

3. Wat is de prijs voor een accommodatie voor 55 personen?
Antwoord: De prijs voor een accommodatie voor 55 personen verschilt per locatie. Neem contact op met de locatie voor meer informatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident