Accommodatie voor 60 Personen: Vind de Beste Deals!

16 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 60 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 60 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodaties liggen midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is onze groepsaccommodatie voor 10-35 personen. De Berch is een oude boerderij die is omgebouwd tot een comfortabele accommodatie. De Berch heeft een grote woonkamer met open keuken, 8 slaapkamers en 3 badkamers. De Berch is ideaal voor kleinere groepen die willen genieten van de rust en stilte van de natuur.

De Jister

De Jister is onze groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen. De Jister heeft een grote woonkamer met open keuken, een professionele keuken, 10 slaapkamers en 5 badkamers. De Jister is ideaal voor grotere groepen die willen genieten van de rust en stilte van de natuur.

De Swarm

De Swarm is onze groepsaccommodatie voor 8-16 personen. De Swarm heeft een grote woonkamer met open keuken, 6 slaapkamers en 3 badkamers. De Swarm is ideaal voor kleinere groepen die willen genieten van de rust en stilte van de natuur.

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte groepsaccommodatie voor 60 personen. We bieden een unieke ervaring in de natuur en een geweldige locatie voor jullie groep. Onze verblijven zijn voorzien van alle gemakken en comfort.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust en stilte van de natuur in onze groepsaccommodatie voor 60 personen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Hoeveel accommodatie biedt een locatie voor 60 personen?
Antwoord: Een locatie kan maximaal 60 accommodatie bieden voor 60 personen.

2. Welke accommodatie is geschikt voor 60 personen?
Antwoord: Er zijn verschillende soorten accommodatie die geschikt zijn voor 60 personen, zoals hotels, hostels, appartementen en campings.

3. Wat is de beste accommodatie voor 60 personen?
Antwoord: Het hangt af van de behoeften en wensen van de groep. Er zijn veel verschillende accommodaties die geschikt zijn voor 60 personen, dus het beste is om te kijken naar de verschillende opties en te kiezen wat het beste bij de groep past.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident