Accommodatie voor 67 Personen | Boek Nu Online

21 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 67 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 67 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen een groepsaccommodatie voor 67 personen. We bieden ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Zo kun je met je groep heerlijk genieten van de natuur en de rust.

Zeillessen en catering

Voor de echte avonturiers hebben we ook zeillessen. Onze ervaren instructeurs geven je graag de juiste tips en tricks. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor je groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Kijk voor meer informatie op www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

Kom je ook genieten van de rust en de natuur bij Zeilschool Pean? Boek dan nu je groepsaccommodatie voor 67 personen op www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

1. Hoeveel accommodatie is er voor 67 personen?
Antwoord: Er is voldoende accommodatie voor 67 personen afhankelijk van de gewenste luxe.

2. Wat is de beste accommodatie voor 67 personen?
Antwoord: De beste accommodatie voor 67 personen hangt af van de gewenste luxe en budget.

3. Waar kan ik accommodatie voor 67 personen vinden?
Antwoord: Er zijn verschillende websites waar je accommodatie voor 67 personen kunt vinden, zoals Booking.com en Airbnb.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident