Accommodatie voor 70 Personen – Vind de Beste Opties!

23 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 70 personen bij Zeilschool Pean

Heeft u een groep van 70 personen en bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden 3 verschillende groepsaccommodaties in Friesland, midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Berch

De Berch is geschikt voor 10-35 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime living met open keuken, 6 slaapkamers en 3 badkamers.

De Jister

De Jister is geschikt voor 30 t/m 150 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime living met open keuken, 10 slaapkamers en 5 badkamers.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor 8-16 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime living met open keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Bij Zeilschool Pean kunt u naast verblijf ook terecht voor zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Wij zorgen ervoor dat uw groep een onvergetelijke ervaring heeft.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 70 personen in Friesland? Kijk dan eens op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte groepsaccommodatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct uw verblijf!

1. Hoeveel personen kunnen er in totaal in 70 accommodaties worden ondergebracht?
Antwoord: In totaal kunnen er 70 x het aantal personen per accommodatie worden ondergebracht.

2. Wat is de maximale capaciteit van 70 accommodaties?
Antwoord: De maximale capaciteit van 70 accommodaties is afhankelijk van het aantal personen dat in elke accommodatie kan worden ondergebracht.

3. Is het mogelijk om meer dan 70 personen in 70 accommodaties te verblijven?
Antwoord: Ja, het is mogelijk om meer dan 70 personen in 70 accommodaties te verblijven, afhankelijk van het aantal personen dat in elke accommodatie kan worden ondergebracht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident