Accommodatie voor 71 Personen – Vind de Perfecte Plek!

1 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 71 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 71 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is onze groepsaccommodatie voor 10-35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen. De accommodatie heeft een eigen keuken, een gezellige zithoek en een terras met uitzicht over het water.

De Jister

De Jister is onze groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grotere groepen. De accommodatie heeft een eigen keuken, een gezellige zithoek en een terras met uitzicht over het water.

De Swarm

De Swarm is onze groepsaccommodatie voor 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen. De accommodatie heeft een eigen keuken, een gezellige zithoek en een terras met uitzicht over het water.

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte locatie voor jouw groep. Of je nu een kleine of grote groep hebt, wij bieden een unieke ervaring in de natuur. Bekijk ons aanbod aan groepsaccommodaties en boek jouw verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de schoonheid van Friesland. Boek nu jouw verblijf en ontdek onze groepsaccommodaties voor 71 personen.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 71 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 71 personen in een accommodatie met 71 personen.

2. Is er een minimale huurperiode voor een accommodatie met 71 personen?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om hier meer informatie over te krijgen.

3. Zijn er speciale faciliteiten beschikbaar in een accommodatie met 71 personen?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om hier meer informatie over te krijgen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident