Accommodatie voor 72 Personen: Boek Nu Voor De Beste Prijs!

21 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 72 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 72 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch en de Jister zijn geschikt voor groepen tot 72 personen. De Swarm is geschikt voor groepen tot 16 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een leuke en veilige zeilervaring voor jouw groep. Ook voor catering kun je bij ons terecht. We verzorgen graag een lekkere maaltijd voor jullie groep.

Ideaal voor een onvergetelijke groepsactiviteit

Onze groepsaccommodatie is ideaal voor een onvergetelijke groepsactiviteit. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje, bij Zeilschool Pean ben je aan het juiste adres.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Zeilschool Pean kun je een onvergetelijke ervaring beleven. Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie voor 72 personen? Neem dan hier een kijkje.

Plan vandaag nog een bezoek aan Zeilschool Pean en ervaar de magie van de Friese natuur. Boek hier je groepsaccommodatie voor 72 personen.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 72 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 72 personen in een accommodatie van 72 personen.

2. Is een accommodatie van 72 personen geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, een accommodatie van 72 personen is geschikt voor grote groepen.

3. Is er een minimale leeftijd voor een accommodatie van 72 personen?
Antwoord: Nee, er is geen minimale leeftijd voor een accommodatie van 72 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident