“Accommodatie voor 81 Personen – Vind de Perfecte Plek!”

8 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 81 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland waar je met maximaal 81 personen kunt verblijven? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Nationaal Park de Alde Feanen, midden in de natuur en direct aan open vaarwater.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 10 tot 150 personen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verhuur van zeilboten en sloepen, zeillessen en catering.

De Berch, de Jister en de Swarm

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is een klein en intiem huis met een prachtig uitzicht op de omgeving. De Jister is een groot en modern huis met een terras en een prachtig uitzicht op het water. De Swarm is een klein en gezellig huis met een veranda en een tuin.

Kom langs en beleef het zelf!

Kom langs en beleef het zelf! Bij Zeilschool Pean kun je genieten van de rust en de prachtige omgeving. Wij verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Kijk voor meer informatie en boekingen op https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/

Kom naar Zeilschool Pean en beleef de mooiste groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 81 personen! Boek nu je verblijf!

1. Hoeveel accommodatie is er beschikbaar voor 81 personen?
Er is voldoende accommodatie beschikbaar voor 81 personen, afhankelijk van de locatie en de faciliteiten die je nodig hebt.

2. Wat voor soort accommodatie is er beschikbaar voor 81 personen?
Er is een breed scala aan accommodatie beschikbaar voor 81 personen, variërend van hotels en appartementen tot vakantiehuizen en campings.

3. Waar kan ik accommodatie vinden voor 81 personen?
Er zijn veel websites waar je accommodatie kunt zoeken voor 81 personen, zoals Booking.com, Airbnb en Expedia.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident