“Accommodatie voor 82 Personen – Boek Nu!”

27 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 82 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor maximaal 82 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Daarnaast kunnen we ook zeillessen verzorgen voor uw groep. En als u dat wenst, verzorgen we ook graag de catering voor uw groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland. Bekijk ons aanbod op https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/ en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

1. Hoeveel accommodatie is er voor 82 personen?
Er is genoeg accommodatie voor 82 personen, afhankelijk van de locatie en het type accommodatie.

2. Waar kan ik accommodatie voor 82 personen vinden?
U kunt accommodatie voor 82 personen vinden bij verschillende hotels, resorts en vakantieparken. U kunt ook kampeeraccommodatie zoeken bij campings en campingsites.

3. Wat zijn de kosten van accommodatie voor 82 personen?
De kosten van accommodatie voor 82 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten die worden aangeboden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident