Accommodatie voor 86 Personen: Boek Nu!

8 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 86 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 86 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean heeft 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een eigen keuken, badkamers en slaapkamers. Daarnaast bieden we ook diverse activiteiten aan, zoals kanoën, wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer.

Geschikt voor iedereen

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor iedereen. Of je nu met een kleine groep of met een groep van 86 personen komt, wij bieden voor iedereen een geschikte accommodatie. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt en dat je een onvergetelijke tijd hebt.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Zeilschool Pean hebben we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct een groepsaccommodatie voor 86 personen.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Wil je direct een groepsaccommodatie voor 86 personen boeken? Bij Zeilschool Pean hebben we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Boek nu jouw groepsaccommodatie en ervaar het zelf. Klik hier voor meer informatie of boek direct jouw groepsaccommodatie.

1. Hoeveel personen kunnen er in 86 accommodaties worden gehuisvest?
Antwoord: Het exacte aantal personen dat er in 86 accommodaties kan worden gehuisvest, is afhankelijk van de grootte van de accommodaties.

2. Wat zijn de opties voor 86 accommodaties?
Antwoord: Er zijn verschillende opties voor 86 accommodaties, afhankelijk van wat er gezocht wordt. Opties kunnen variëren van hotels, vakantiehuizen, campings, bed & breakfasts en appartementen.

3. Waar kunnen 86 accommodaties worden gevonden?
Antwoord: 86 accommodaties kunnen worden gevonden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb en Expedia.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident