Accommodatie voor 87 Personen | Kies uw Perfecte Optie

10 augustus 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 87 personen

Bent u op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 87 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden wij verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. U kunt bij ons terecht voor een kort verblijf of voor langere tijd. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot maximaal 87 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur bieden wij ook zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs geven u graag de beste tips en trucs om uw zeilvaardigheden te verbeteren. Daarnaast verzorgen wij ook de catering voor uw groep. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf bij Zeilschool Pean.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Zeilschool Pean hebben we alles in huis om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

Boek vandaag nog uw groepsaccommodatie

Bent u enthousiast geworden over onze groepsaccommodatie? Boek vandaag nog uw verblijf bij Zeilschool Pean. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op of boek direct online.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 87 personen?
Antwoord: Er kunnen 87 personen in een accommodatie met 87 personen.

2. Is er een maximum aantal personen dat in een accommodatie met 87 personen kan verblijven?
Antwoord: Ja, er is een maximum aantal personen dat in een accommodatie met 87 personen kan verblijven.

3. Wat is de kostprijs van een accommodatie met 87 personen?
Antwoord: De kostprijs van een accommodatie met 87 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte, het aantal faciliteiten, enz.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident