“Accommodatie voor 89 Personen: Vind de Perfecte Plek!”

9 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 89 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 89 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Zeilschool Pean is de ideale locatie voor groepen van 8 tot 150 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen een groepsaccommodatie. We bieden ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur. U kunt bij ons terecht voor een zeilboot of sloep om de omgeving te verkennen. Ook bieden we de mogelijkheid om zeillessen te volgen.

Catering

Voor groepen van 8 tot 150 personen verzorgen we ook graag de catering. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden. Of u nu een kleine of grote groep bent, bij ons bent u aan het juiste adres.

Groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze groepsaccommodatie is de perfecte locatie voor uw evenement of verblijf.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 89 personen? Bekijk dan onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement of verblijf.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 89 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 89 personen in een accommodatie met 89 personen.

2. Is er een minimumaantal personen vereist voor een accommodatie met 89 personen?
Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal personen vereist voor een accommodatie met 89 personen.

3. Is er een maximumaantal personen toegestaan in een accommodatie met 89 personen?
Antwoord: Ja, er is een maximumaantal personen toegestaan in een accommodatie met 89 personen, namelijk 89 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident