“Accommodatie voor 91 Personen – Boek Nu!”

21 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 91 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een accommodatie voor 91 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie in Friesland biedt een unieke locatie midden in de natuur aan open vaarwater, direct gelegen in het Nationaal Park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Daarnaast kunnen wij uw groep ook voorzien van alle catering. Wij hebben 3 verschillende accommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en meer

Naast de accommodatie bieden wij ook verschillende zeillessen aan. U kunt bij ons terecht voor een dagje zeilen, een zeilweekend of een zeilvakantie. Ook kunt u bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, teambuilding activiteiten of een familiedag.

Kom langs en beleef het zelf

Kom langs en ervaar de magie van de natuur en het Friese waterrijk. Onze accommodatie is de perfecte plek om met uw groep te genieten. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Bezoek onze website voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. Hier kunt u meer informatie vinden over onze groepsaccommodatie, de verschillende zeillessen en de catering.

Boek nu uw accommodatie bij Zeilschool Pean

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze accommodatie boeken? Neem dan contact met ons op of boek direct uw groepsaccommodatie via onze website. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Klik hier om uw groepsaccommodatie te boeken.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 91 personen?
Antwoord: Er kunnen 91 personen in een accommodatie met 91 personen.

2. Is er een minimale of maximale leeftijd voor accommodatie met 91 personen?
Antwoord: Er is geen minimale of maximale leeftijd voor accommodatie met 91 personen.

3. Wat zijn de faciliteiten in een accommodatie met 91 personen?
Antwoord: De faciliteiten in een accommodatie met 91 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er slaapkamers, badkamers, een keuken, een zitkamer, een tuin en een terras.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident