“Accommodatie voor Groepen | Overnacht in Stijl”

19 oktober 2022

Accommodatie voor Groepen bij Zeilschool Pean

Zoek je een accommodatie voor een groep in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de ideale locatie! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor jouw groep.

Verblijf

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken zoals een keuken, badkamer, slaapkamers en een gezellige woonkamer.

Zeilboten en Sloepverhuur

Voor een dagje zeilen of een tochtje met de sloep kun je bij Zeilschool Pean terecht. We hebben een ruim aanbod aan zeilboten en sloepen die je kunt huren. Onze ervaren instructeurs geven je graag een zeilles of een tochtje met de sloep.

Catering

Tijdens jullie verblijf kunnen we ook de catering verzorgen. Van een heerlijk ontbijt tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk. Onze chef-kok maakt heerlijke gerechten met lokale producten.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk verblijf met jouw groep. Onze accommodatie, zeilboten en sloepen, zeillessen en catering maken jouw verblijf compleet. Wil je meer informatie? Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie. Boek nu jouw verblijf bij Zeilschool Pean!

1. Waar kan ik een accommodatie voor een groep boeken?
Er zijn veel verschillende accommodaties voor groepen die je kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar hotels, campings, vakantiehuizen en appartementen.

2. Wat zijn de voordelen van een accommodatie voor een groep?
Het voordeel van een accommodatie voor een groep is dat je met meerdere mensen tegelijk kunt verblijven. Je kunt samen genieten van dezelfde faciliteiten en voordelen. Daarnaast kun je met een groep vaak voordeliger uit zijn dan wanneer je alleen een accommodatie boekt.

3. Wat is de beste accommodatie voor een groep?
De beste accommodatie voor een groep is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en budget. Neem de tijd om te kijken naar verschillende opties en kies de accommodatie die het beste bij jouw groep past.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident