“Afvaren van Lagerwal: Onmisbare Vaardigheid voor je Watersportdiploma”

9 mei 2024

Afvaren van Lagerwal in het Zeilen: Een Essentiële Vaardigheid

Er is een belangrijke vaardigheid die elke zeiler onder de knie zou moeten hebben: afvaren van lagerwal. Maar wat betekent dit precies? In de meest eenvoudige termen betekent het dat je je boot van een lagerwal – de kant van het water waar de wind naartoe blaast – veilig kunt wegmanoeuvreren. Deze vaardigheid is een belangrijk onderdeel van het Nationaal watersportdiploma waar wij ons bij Zeilschool Pean op richten.

Zeilen bij Zeilschool Pean

Als een van de toonaangevende zeilscholen in het land, hebben we bij Zeilschool Pean een scala aan cursussen en kampen om jongeren te helpen de kunst van het zeilen onder de knie te krijgen. We zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen van 8 tot 18 jaar tijdens de schoolvakanties, met zowel theorie als praktijk als onderdeel van onze uitgebreide programma’s. Wil je hier meer over weten? Bekijk ons cursus aanbod.

Wilt U Meer Weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het zeilen of onze opleidingen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via onze contactpagina of bekijk onze foto’s en updates op onze Instagram pagina.

Diaplomaeis voor het Nationaal Watersportdiploma

Leeftijd: Jongeren
Niveau: Niveau 4
Discipline: Zwaardboot 1-mans
Module: Lagerwal
Is de module verplicht: Optioneel
Competentie: Afvaren van lagerwal

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident