“Alcohol- & Drugbeleid tijdens Zomerkamp: Wat is toegestaan?”

7 juni 2022

Zeilschool Pean: Wat is het beleid omtrent het gebruik van alcohol en drugs tijdens het zomerkamp?

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan voorop.

De veiligheid van de kinderen staat voorop

Bij Zeilschool Pean staat de veiligheid van de kinderen voorop. Daarom hebben we een duidelijk beleid omtrent het gebruik van alcohol en drugs tijdens het zomerkamp. Het is niet toegestaan om alcohol of drugs te gebruiken tijdens het zomerkamp. We hanteren een zero-tolerance beleid, waarbij het gebruik van alcohol en drugs direct wordt afgestraft met een directe verwijdering van het kamp.

De kampleiding is verantwoordelijk voor het beleid

De kampleiding is verantwoordelijk voor het beleid omtrent het gebruik van alcohol en drugs tijdens het zomerkamp. Er worden regelmatig controles uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen alcohol of drugs worden gebruikt. Als er alcohol of drugs worden gevonden, wordt de persoon in kwestie direct verwijderd van het kamp.

Hoe kun je meer informatie krijgen?

Wil je meer informatie over het beleid omtrent het gebruik van alcohol en drugs tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean? Neem dan contact op met ons team via deze link.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar het plezier van zeilen!

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar het plezier van zeilen! Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilschool en om je aan te melden voor een zomerkamp.

1. Wat is het beleid omtrent het gebruik van alcohol en drugs tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Het beleid omtrent het gebruik van alcohol en drugs tijdens het zomerkamp is strikt verboden.

2. Wat gebeurt er als iemand alcohol of drugs gebruikt tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Wanneer iemand alcohol of drugs gebruikt tijdens het zomerkamp, zal hij of zij onmiddellijk worden verwijderd van het kamp.

3. Waarom is het verboden om alcohol en drugs te gebruiken tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Het verboden om alcohol en drugs te gebruiken tijdens het zomerkamp is om de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers te waarborgen.

Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident