“Alles over Afmeren: Een Essentiële Vaardigheid voor je Watersportdiploma”

19 mei 2024

Leer Alles Over Afmeren bij Zeilschool Pean!

Ben je klaar voor de bijzondere ervaring van zeilen? Een van de belangrijkste vaardigheden die je moet beheersen is het afmeren van de boot, en dat is precies wat we je op een leuke en leerrijke manier zullen leren bij Zeilschool Pean!

Wat is Afmeren?

Afmeren betekent de boot zorgvuldig en veilig aanleggen aan een steiger, boei of andere boot. Dit doe je samen met de instructeur. Het klinkt misschien simpel, maar afmeren vraagt om goede voorbereiding, nauwkeurigheid en vaak ook om een vleugje geduld.

Waar kan ik Meer Informatie Vinden?

Voor meer informatie over afmeren en onze andere zeillessen, bezoek onze contactpagina. Daarnaast kun je ons ook volgen op Instagram en voor een overzicht van ons cursusaanbod, bekijk onze zeilschoolpagina.

Informatie over het Nationaal Watersportdiploma

Het Nationaal Watersportdiploma is een belangrijke mijlpaal voor elke zeiler. Voor het niveau 1, kielboot discipline, is het kunnen afmeren van de boot een verplicht onderdeel. Dit diploma is bedoeld voor jeugdige zeilers.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Zeilschool Pean en je te helpen bij het behalen van je Nationaal Watersportdiploma!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident